Új szolgáltatás: ImunifyAV

Új szolgáltatás: ImunifyAV

Új szolgáltatás lett elérhető el az NVMeSSD szervereinken.

Szerverünk és a rajta elhelyezkedő tárhelyek biztonságának érdekében múlt hónapban aktiváltuk az ImunifyAV nevű szolgáltatást kísérleti jelleggel, melyet azóta már minden csomagnál kiterjesztettünk.

De mi is az ImunifyAV?

Az ImunifyAV segít abban, hogy elkerülje a kártékony vírusokat weboldalán. A rosszindulatú kódok kiszűrése és kizárása elengedhetetlen a webhelyek védelme érdekében, legyen szó egy CMS rendszerről (például WordPress, Drupal, Joomla) vagy statikus HTML oldalról.

Az ImunifyAV a BitHost ügyfelei számára egy ingyenes szoftver, mely megkeresi a webtárhelyén elhelyezkedő rosszindulatú kódokat és segít kijavítani azokat. A szoftver alaposan átvizsgálja a fájlokat, és pontosan azonosítja a rosszindulatú kódokat, és értesíti Önt, ha valamilyen problémát észlel a szoftver.

Az ImunifyAV egy rendkívül hatékony felderítő motorral rendelkezik, amely a legtöbb rosszindulatú kódot megtalálja anélkül, hogy terhelné rendszerünket.

De pontosan milyen rosszindulatú kódokat ismer fel a rendszer?

Bármilyen típusú rosszindulatú fájlt észlel, beleértve a backdoort, web-shellt, vírusokat, hacker eszközöket, “blackhat SEO” szkripteket, adathalász oldalakat és még sok mást.

De hogyan is használható a szoftver?

A szoftver a cPanel rendszerbe történő belépést követően a “Biztonság” szekcióban érhető el.

 

A gombra kattintva a szoftver megjeleníti az észlelt fájlokat. Leírja az észlelés pontos időpontját, a fájl helyét és a problémát. A “History” menüben találhatóak a korábbi bejegyzések, míg az “Ignore list”-ben azokat a fájlokat találja, melyeket figyelmen kívül hagyottnak jelölte.

 

 

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk elnyeri tetszésüket!

Amennyiben kérdésük van a szolgáltatással kapcsolatban, keressenek minket bizalommal!