Új fizetési lehetőség ügyintézőinknél!

Kedves Ügyfeleink,

nagy örömmel jelentjük be Önöknek, hogy 2020. 09. 01-től az ügyintézőknél (Account Managereknél) már nem csak készpénzzel, hanem már bankkártyával is lehetséges fizetni. Kollégáinknál egy zsebméretű POS terminálon keresztül tud bankkártyával fizetni, a nap bármely napszakában, érintéssel is. Különleges funkció, hogy van lehetőségünk terminálon keresztüli visszatérítésre is, függetlenül attól, hogy Ön korábban fizetett-e terminálon keresztül vagy sem. Támogatjuk a Visa, MasterCard, Maestro, American Express, UnionPay, JCB, Bancontact, ApplePay, GooglePay típusú bankkártyákkal és fizetési megoldásokkal történő fizetést. A terminálon keresztül történő fizetés Önök részéről díjmentes, a jóváírás pedig az eddig megszokott módon azonnal történik.

Bízunk benne, hogy élni fognak ezzel a lehetőséggel. Kérjük Önöket, hogy a jelenlegi pandémiás helyzetben válasszák inkább a készpénzmentes, egyszerű és gyors fizetési lehetőségünket.

2021-től minden üzletben kötelező valamilyen bankkártyás fizetési lehetőség kiépítése. Szeretne egy alacsony jutalékú és és fenntartási költségű megoldást? Szívesen segítünk Önnek és vállalkozásának! Regisztráljon az alábbi linken keresztül, és most 10 ezer forint kedvezményt biztosít a gyártó az új ügyfeleknek (ha a mi linkünket használja), így akár az induló, általunk használt terminálhoz ingyen hozzájuthat (csak a szállítási költséget kell kifizetni). Mi már most elégedettek vagyunk. Legyenek az Ön ügyfelei is elégedettek! Keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

BitHost Magyarország