HAMAROSAN! Új átjáró: AFAR transfer

HAMAROSAN! Új átjáró: AFAR transfer

Magyarországon mi leszünk az első olyan webshop, webáruház, pláne webszolgáltató, ahol az átutalás gyakorlatilag azonnali, rendszerünk automatikusan könyveli le a beérkező utalásokat. Korábban tapasztalt probléma volt, hogy fontos megrendeléseknél, például domain regisztrációnál, tárhely létrehozásánál az átutalással történő fizetés esetén eltelhet 1-2 óra, vagy pedig esetenként hosszabb idő a könyvelésig, ami idő alatt előfordulhat, hogy pont egy értékes domain regisztrációjáról lemarad. Számos olyan fizetési lehetőséget biztosítottunk eddig, amely ezt megelőzve azonnal könyveli le a befizetést, ilyen a Barionos bankkártyás vagy pedig a PayPalon keresztül történő fizetés. A lehetőség ellenére azt tapasztaljuk, hogy vállalati ügyfeleink közel fele válassza az átutalással történő fizetést.

Mivel az átutalások nem elhanyagolható mértékű adminisztratív terhet jelentenek nekünk, továbbá célunk, hogy az Ön által megrendelt szolgáltatásokat a lehető leghamarabb teljesítsük, ezért az elmúlt hónapokban fejlesztettünk egy saját rendszert, mellyel az átutalásos befizetések a beérkezést követően 5-20 másodperc alatt könyvelésre kerülnek, automatikusan.

De hogyan is lehet ezzel a lehetőséggel élni?

Megrendeléskor az átutalás helyett válassza az AFAR Transfer fizetési módot, és kövesse a megjelenő információkat. Indítson utalást netbankjából vagy mobilbankjából, írja be a bankszámla adatait, majd a közleményben írja be a kiállított díjbekérő számát. A tranzakció aláírását (jóváhagyását) követően másodpercek alatt megérkezik az összeg a bankszámlánkra, hála az azonnali utalási rendszernek. Ezt követően a közleményben szereplő díjbekérő száma alapján beazonosítja a díjbekérőt, és lekönyveli a befizetett összeget.

Az adatok megadása már a múlté… Itt a QR-kódos utalás! Díjbekérőinken mostantól szerepelni fog egy QR-kód, melynek beszkennelésével az átutalás adatai automatikusan betöltődnek, Önnek már csak az adatokat kell ellenőrizni és aláírni a tranzakciót.

A szolgáltatás jelenleg béta verzióban fut, így pillanatnyilag csak teszt üzemben működik.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk elfogja nyerni tetszésüket!

Amennyiben javaslata lenne, keressen minket bizalommal!