Szerverfejlesztés

Szerverfejlesztés

Tisztelt Ügyfeleink,

mint ahogy azt márt korábban jeleztük, továbbfejlesztjük az USASSD szolgáltatásunkat. Az USASSD szolgáltatás az első perctől elnyerte ügyfeleink tetszését. A szolgáltatás elsősorban a kisebb és magáncélú oldalakra lett optimalizálva, de számos webshop rendszert is kiszolgál (az NVMeSSD szerver sokkal megbízhatóbb és a teljesítmény jelentősen jobb) megfelelő mértékben. Viszont az elmúlt hónapokban több problémát is tapasztaltunk, és a kiküszöbölésük érdekében erőforrásokat kellett átcsoportosítanunk. Emiatt számos területen lassulást tapasztalhatnak, főleg az e-mail kiszolgáló esetében.

Ezért 2020. 10. 10-én új helyre költöztetjük az USASSD szerverünk “lakóit”, és immáron egy még gyorsabb és modernebb otthona lesz webtárhelyeinknek.

De mi is változik?

Leginkább a szerver specifikációja.

A korábbi 32 magos Intel Xeon CPU-t megduplázzuk, így már 64 magos (3,4 GHz) processzor áll rendelkezésre.
A korábbi 128 GB-ot megnöveltük 256 Gb-ra.
Növeltük a tárhelyenkénti limiteket, most már a korábbi 1 GB helyett 2 GB fizikai RAM használat engedélyezett (nem dedikált).
Teljes DDoS elleni védelem került beépítésre

Ami megmaradt: SitePad, JetBackup, Softaculous, 1 GBPS hálózat és LiteSpeed szerver.

A migrálásról további információt az ügyfélkapun keresztül olvashatnak. A fejlesztést követő 3-4 hétben előfordulhatnak átmeneti szolgáltatáskiesések, de igyekszünk ezeket minimalizálni, és csak a legszükségesebb esetben újraindítani a szervert, hogy weboldaluk zavartalanul működhessen.